Jumaat, 10 Oktober 2014

10 Oct 2014

Dresden
Hari ni dah 10102014. Ada dalam 2 bulan lebey lagi nak masuk ke tahun baru. Tesis lom siap lagi. Keje baru belambak2 nak dibuat. Hati risau, jiwa galau, macam lahabau dan terlampau. Kat mana nak lari ni?? Tak usah lari, semua masalah ada dalam diri. Semua boleh selesai kerana tu semua bawah kawalan kita sendiri. The best is to solve it accordingly. Selosaikan dongan bijak sobab ey it never too late for everything. Takdo istilah terlambek pun guys.

Gambo castle nih... member aku Nizam baru balik dari German sobab kono betugas kek sano. Dio ado boli fridge megnet yg rare ni. thanks bro. cantek weyy. Lega sikit dapat "ubat penenang" ni. Tadi pun dia ada share experience dia dok sana masa lepas majlis bacaan yaasin. Interesting. Ok..dah kol doblas limaplow. aku nak gerak gi semejid jap. nanti ada masa aku sambung lagik....tata, salamelekom!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers