Khamis, 18 Disember 2014

Disember dah.. blog gua bersawang weyy

Masa berlalu pantas dan takkan tunggu sesiapa dan apa2pun. Masa aku tulis ni pun dah masuk pertengahan bulan Disember 2014 dan nak sampai penghujungnya.

Kalo nak dibuat penilaian dan diteliti, tahun 2014 ni cukup banyak peristiwa yang berlaku. hilang kapal terbang, kapal terbang kene tembak, jerebu tebal, harga minyak naik dan naik dan naik dan tak turun2 dan macam2 lagilah. Tu peringkat nasional dan semua org rasa akibat daripada perubahan dan kenaikan2 tu.

Changes yang terjadi tahun ni kat aku pun macam2. Bertukar jawatan dan buat bidang baru yang aku kurang familiar with (perkembangan yg tak menggembirakan langsung), bergelut dengan thesis yg masih lom setel2 lagik, kisah anak2 rabak kening rabak mulut, kisah kawan jadi lawan, kisah pemergian insan2 yg terkesan dalam hidup (Kak Munah, Pak Harun), kisah tikam belakang sbb jeles pun ade... paling sakit pasal value persahabatan yg sebenarnya kosong & tak berharga pun, putarbelit, manipulasi dan macam2 lagilah. Semua tu aku dah gulung masukkan dalam botol dan nak campak kat laut je. Banyak lesson yg aku perolehi dalam tahun ni.  aduhai nasib aku ler wehh tahun ni. I won't look back, just move foreward bro!

Pasal azam aku belum nak cerita lagi, next entry baru cerita. Apepun, banyak yang dapat dipelajari dari 2014 ni. Semoga tahun 2015 nanti akan lebih baik dari tahun ini dan have something for me to cheer off kan.... ok get back to work!  

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers