Khamis, 6 Julai 2017

27 Mei 2016

Punye la lama tak singgah kat blog aku ni. 2 rahun rasanya aku tak mai sini. Anyway, hari ni aku mc lg sebab bengkak kaki. Eh aku tak citer pun kat korang napa kaki aku sakit camni.
29 April 2016. Sama cam harini, jumaat...lebey kurang pukul 10.10 pagi aku eksiden moto. Aku belanggo dengan lori sayur cam lori ais tu. Melayang aku cam superman atas jalan nearby pasad borong selayang yg lama tu.
Disebabkan itu la aku sakit tak baik2 lagi sampai la sekarang ni. Part yg paling teruk kena is my knee. Koyak kena 8 jahitan. Sampai skang aku jalan terhincut2 mcm budak kecik baru belajo bejalan. Lain2 bahagian yg masih lom baik jari kelingking kanan. Bibir pun kena 16 jahitan kecik2 utk reconstruct bibir aku yg koyak tu. Lain2 bhgn badan ok. Takde fracture kata doc sengal tu. Aku pun tak paham dengan sepital kerajaan ni. Tak boleh ke korang dedicate kan sorang doc utk jaga seseorang patient? 3 kali aku gi check up...3 org doc berlainan yg aku kena jumpa. Kesudahannya takde sorang pun yg specifically jaga aku sbg patient derang...urrghh...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers